Blog

Aktuality z oboru a o nás

MÁM ZÁUJEM O SLUŽBY

Preklady pracovných postupov

Preklad pracovných postupov pre medicínske prístroje preverí schopnosti prekladateľa

Jedným z našich stálych klientov je aj nadnárodná spoločnosť vyrábajúca medicínske prístroje a keďže sa ich výrobky používajú aj u nás, potrebujú si zabezpečiť preklady k manuálom a pracovným postupom. Náš tím prekladateľov si dokáže poradiť aj s týmto typom dokumentov.

Cesta k dlhodobému obchodnému partnerstvu môže viesť aj cez náročné požiadavky, ktoré so svojím tímom dokážete splniť. Je to aj prípad našej spolupráce so spoločnosťou, ktorá nám pravidelne prejavuje svoju dôveru pri prekladoch pracovných postupov a súvisiacej dokumentácie z holandského jazyka do českého.

Preklady takto náročných textov poriadne preveria znalosti a schopnosti každého prekladateľa. V tomto prípade totiž nestačí mať iba perfektnú znalosť holandčiny a češtiny, ale aj porozumieť špecifickým výrazom a vedieť s nimi pracovať.

Naši prekladatelia to vedia a aj preto dostáva od nás tento klient vždy kvalitne preložené dokumenty k medicínskym prístrojom s maximálnym dôrazom na zachovanie významu odbornej terminológie.

18 367
objednávok
242 661
normostrán
5 944
zákazníkov